Řecko – Hotel Iberostar Kerkyra Golf

25.690.00 

Kategorie: Štítek:

Popis

Informace o ubytování
1 – 4 lůžka
all inclusive
Poloha
hotel po rekonstrukci je vzdálený pouhé 3 km od hlavního města Korfu a leží v oblasti Alykes. Je nedaleko písčité pláže. Je obklopen 38 ha zeleně a dobře udržovaných zahrad. Asi 15 km od hotelu je golfové hřiště s 18 jamkami.
Ubytování
v hotelu jsou pokoje s výhledem na moře a nebo s výhledem do vnitrozemí. Ve dvoulůžkových pokojích je možnost přistýlky. Hotel disponuje rodinnými pokoji (pro 2 dospělé a 2 děti nebo pro 3 dospělé) s výhledem na moře nebo do vnitrozemí. Pokoje jsou vybaveny sprchou nebo vanou, balkónem nebo terasou, klimatizací, telefonem, TV/SAT, malou ledničkou, fénem a sejfem (za příplatek).
Vybavení a služby hotelu
recepce, Wi-Fi pouze v hlavním vestibulu (za poplatek), směnárna, přivolání lékaře, bazén, dva tenisové kurty, animační program, badminton, mini fotbal, volejbal, aerobic. Pro rodiny s dětmi zde naleznete dětský klub, dětský bazén a dětské hřiště.
Hodnocení
luxusní hotel v blízkosti pláže s vynikající atmosférou a řadou sportovních možností. Vzhledem k aktivitám, které jsou zaměřeny na děti, doporučujeme i rodinám s dětmi.

Další informace

Doprava

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Řecko – Hotel Iberostar Kerkyra Golf“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..