Zanzibar a Tanzanie – Langi Langi Bungalows

Kategorie: Štítek:

Popis

hotel
Hotel Langi Langi Bungalows
doporuc
Hotel s rodinnou atmosférou pro méně náročné klienty v centru letoviska Nungwi, jen pár kroků od pláže. V hotelu můžete absolvovat kuchařské lekce specializované na svahilskou kuchyni. Hotelová kuchyně proslavená na celém ostrově.
obsazeni
XX / XXx
zeme
Nungwi
zmenapvyhrazena
Změna programu vyhrazena.
poloha
hotelový komplex je situován na severu ostrova ve vesničce Nungwi, jen pár kroků od krásné písčité pláže (nutno sejít po schodech či projít areálem vedlejšího hotelu, cca 50 m). Nungwi je od letiště vzdáleno cca 60 min. jízdy.
vybaveni
stylový menší hotel s 32 pokoji nabízí recepci s TV koutem, restauraci a bar s terasou s krásným výhledem na moře, bazén, lehátka u bazénu, půjčovna osušek u bazéenu, WiFi internetové připojení v lobby hotelu (pro hotelové hosty zdarma), směnárnu. Hotel dýchá pravou africkou atmosférou a společné prostory jsou vybaveny pravými starožitnostmi z dob vlády sultánů. V hotelu lze platit embosovanou platební kartou.
ubytovani
jednoduše zařízené 2lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky mají koupelnu/WC, individuální klimatizaci, stropní ventilátor, moskytiéru, telefon, trezor (zdarma), ledničku, fén k zapůjčení na recepci, balkon nebo terasa s výhledem do zahrady. Max 3 osoby na pokoji, 2 dospělé a 2 děti lze ubytovat v pokojích vyššího standardu za příplatek – na vyžádání a zpětné potvrzení od hotelu. Výhled na moře za příplatek.
stravovani
snídaně, polopenze za příplatek
snidane
bufetové
vecere
servírované, výběr z menu za příplatek
sluzbyzapoplatek
služby prádelny, masáže, potápěčské centrum PADI, vodní sporty, kopírování, telefon, fax, nabídka výletů.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Zanzibar a Tanzanie – Langi Langi Bungalows“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..